از جمله کتابهای مرجع بسیار موثر که می تواند نمای کلی از مباحث روابط بین الملل را ارائه دهد ، کتاب فوق است که در این قسمت قصد بررسی آنرا داریم .
در حال تکمیل
یکی از کتابهایی که تصمیم به معرفی آن به عنوان یک منبع برای مطالعه آزاد بپردازیم را داریم ، کتاب "نگرش ها در جامعه شناسی سیاسی" است ، که دارای مباحث جالبی است که می تواند به علاقه مندان به مباحث سیاست و جامعه شناسی کمک شایانی بنماید . در ادامه به برخی از نکات مهم این کتاب اشاره می گردد.
در حال تکمیل
در عرصه حقوق کاربردی با تکیه بر آراء دیوان کتابهای بسیاری مورد نگارش واقع گشته است که مجموعه ای از این کتابها به دست مولف ارجند کشورمان جناب ید الله بازیگر با نظم خاصی جمع آوری و سازماندهی گشته که در این مجال به بررسی آن می پردازیم .
از جمله نهادهایی که در حقوق بین الملل دارای تاثیر گذاریهای خاص و جهت دهی ویژه ای است دیوان بین الملل دادگستری است، که دارای فعالیت های ارزشمندی برای پژوهشگران و علاقه مندان به مباحث فراملی است . هر چند با توجه به سیستم بایگانی دقیق دیوان آراء و نظریات دیوان در سایت مرکزی این نهاد که واقع در آدرس ذیل است به تفکیک سال بر دو زبان انگلیسی و فرانسه جمع آوری شده اما در هر صورت به دلیل نگارش این آراء به زبان غیر فارسی استفاده از این موارد شاید دشوار باشد بر این اساس یکی از کتاب هایی که به ارزشمندی این آراء و وجود خلأ در این زمینه آگاهی داشته است کتاب آراء و نظریات مشورتی دیوان بین الملل دادگستری که در دو مجلد تحت گروهی به سرپرستی دکتر ضیائی بیگدلی به نگارش در آمده است . در این پست سعی بر معرفی این کتاب را به شما علاقه مندان داریم .
از جمله کتاب های که به نحوی شایسته توانسته است ، مبحث بنیادین حقوق بین الملل یعنی معاهدات را مورد بررسی قرار دهد کتاب گرانقدر حقوق بین الملل معاهدات اثر استاد به حق حقوق بین الملل کشورمان جناب دکتر هدایت الله فلسفی که در این راستا به توصیفی مختصر از اثر ایشان می پردازیم.
یکی از مباحثی که در دهه اخیر به عنوان موضوعی جدید تحت بررسی و پژوهش محققین حقوق بین الملل جهان مطرح گشته است مساله وحدت یا کثرت حقوق بین الملل می باشد .
کثرت حقوق بین الملل به عنوان یک واقعیت ، موضوعی است که ریشه درگسترش و تعمیق نظام حقوق بین الملل در میان جامعه بین المللی داشته که این کثرت نیز با توجه به مبنای واحد خود یعنی نظام عام حقوق بین الملل به نوعی وحدت حقوق بین الملل را نیز نمایان می سازد .
.: Weblog Themes By Pichak :.